Dobre vijesti za zaposlene poznatog trgovačkog lanca: Svakom radniku 100 eura nagrade i veći regres

zaposlene
Foto: Gorica.info

Konzum je i ove godine odlučio nagraditi svoje zaposlene zbog dobrih poslovnih rezultata ostvarenih u prošloj godini. U znak zahvale na svakodnevnoj predanosti i profesionalnom angažmanu, svaki zaposlenik dobit će 100 eura. Pored toga, bit će im isplaćen i povećani iznos regresa. Tako će ovo najnovije ulaganje u zaposlenike iznositi više od 2,8 milijuna eura, priopćeno je iz kompanije.

– Mi u Konzumu znamo da su za rast i stabilno poslovanje, kao i vrlo dobre rezultate, u prvom redu zaslužni naši zaposlenici. Naših više od 10 tisuća kolegica i kolega predstavljaju primjer izvrsnosti i najvrjednija su karika našeg uspjeha i zadržavanja liderske pozicije. Zato smo iz godine u godinu sve više posvećeni povećanju prava i pogodnosti koje nadilaze zakonom propisane minimalne obaveze. Konzum čine vrijedni ljudi, koji su često pokretači promjena i inovacija, a to je potrebno njegovati, poticati i u konačnici nagraditi – izjavio je Zoran Mitreski, predsjednik Uprave Konzuma.

Uz regres, povećan je iznos i drugih financijskih dodataka poput uskrsnice, božićnice, dara za dijete te maksimalni iznos prijevoza.

Pored toga, Konzum redovito isplaćuje i jubilarne nagrade, naknadu za novorođenče, naknadu za topli obrok i nagradu za učinak. Tu su i dodatno zdravstveno osiguranje, popust za zaposlenike, slobodan dan roditeljima prvašića na prvi dan škole i brojne druge pogodnosti, kao i mogućnost daljnjeg profesionalnog razvoja kroz interna osposobljavanja i edukacije, ističu iz Konzuma.

 

 

 

 

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare