Sutra je prva nedjelja u kojoj će većina trgovina biti zatvorena: Evo koje trgovine rade u Velikoj Gorici i gdje u blizini možete otići u šoping

trgovine nedjeljom
Foto: Gorica.info

Šoping nedjeljom od sutra prestaje biti jedna od omiljenih razbibriga i navika brojnih Hrvatica i Hrvata. Naime, upravo danas na snagu je stupio  Zakon o izmjenama i dopuni Zakona o trgovini kojim je ograničen rad trgovina nedjeljom.

Stoga prije odlaska u šoping nedjeljom treba provjeriti koja je trgovina otvorena, a zapravo je najsigurnije sve kupiti u subotu kako bi se izbjegla neugodna iznenađenja.

Trgovci mogu izabrati 16 nedjelja na godinu kada će njihove trgovine biti otvorene. Budući su u tijeku godišnji odmori, pa svi koji mogu odlaze na more, većina trgovaca je odlučila da upravo tijekom sljedeća dva mjeseca rade njihove poslovnice na Jadranu.

Istodobno će njihove poslovnice na kopnu uglavnom biti zatvorene ta dva mjeseca.

Tako je i u Velikoj Gorici. Šoping tijekom srpnja i kolovoza sigurno neće biti moguć u goričkim trgovinama Lidla, te u dvije trgovine Spara (u Galženici i na goričkoj tržnici). Otvoren će biti hipermarket Interspara kao i Kaufland.

Od Konzumovih trgovina na goričkom području ove nedjelje moći ćete u šoping u Superkonzum (M. Getaldića 1), te supermarketu u Kurilovcu (N. Tesle 111) i u Novom Čiču.

Gorički Eurospin sutra će biti zatvoren.

Ništa se, naravno, nije promijenilo kod KTC-a čije trgovine u čitavoj Hrvatskoj ne rade nedjeljom već više od tri godine.

Što se, pak, tiče šoping centara u blizini Velike Gorice i oni će većinom sutra ostati zatvoreni.

Trgovine u Arena centru neće raditi nedjeljama tijekom srpnja i kolovoza, kao i one u Avenue Mallu. Supernova u Buzinu bit će zatvorena nedjeljama do posljednje nedjelje u kolovozu (27. kolovoza) kada ponovno se ponovno otvaraju trgovine za šoping.

City Center one East i City Center one West radit će do kraja godine naizmjenično svaku drugu nedjelju. Tako će svake nedjelje biti otvoren jedan od tih zagrebačkih centara. Točan raspored provjerite ovdje na njihovoj internetskoj stranici.

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare