Prilika za poduzetnike: Na besplatnoj radionici naučite kako se oglašavati na Facebooku i Instagramu

oglašavati
Foto: FB Vegora

Vegora organizira radionicu o oglašavanju na Facebooku i Instagramu. Polaznici će imati priliku naučiti kako se oglašavati, izraditi, te pokrenuti cjelovitu Facebook ili Instagram kampanju. Radionica će se održati 12. srpnja od 10 do 16 sati u Pučkom otvorenom učilištu Velika Gorica.

Radionica je namijenjena svima koji planiraju ili su tek započeli s marketingom i komunikacijom na digitalnim platformama te imaju Facebook poslovni profil (po mogućnosti i web stranicu poslovanja) te razumiju osnovni koncept Facebook i/ili Instagram oglašavanja. Neophodna za poduzetnike koji žele doseći svoju ciljnu skupinu na društvenim mrežama s obzirom na rastuću količinu sadržaja koja je njima kao korisnicima upućena.

Radionica se odrađuje hands-on pristupom, zahtijeva praktičan rad te sudionici trebaju ponijeti svoja računala. Broj sudionika je ograničen na 12 te je dolazak obavezan za prijavljene sudionike.

S obzirom na manji broj sudionika može se prijaviti jedna osoba iz poslovnog subjekta, poručuju iz Vegore.

Predavač je Krešimir Koružnjak, stručnjak za digitalni marketing s višegodišnjim iskustvom u vođenju online marketinških kampanja. Certificirani je Google partner za Google Ads program oglašavanja i Google Analytics program za praćenje i analizu web sjedišta. Vlasnik je digitalno marketinške agencije LosWebos.

 

 

 

 

 

 

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare