U prometnoj nesreći u Novom Čiču ozlijeđeno dvoje mladih koji su se vozili na motoru

novom čiču
Foto: Gorica.info

U Novom Čiču u ponedjeljak navečer dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđeno dvoje mladih koji su se vozili na motoru.

Nesreću je oko 21.20 sati skrivio 21-godišnji vozač Smarta koji je oduzeo prednost motociklu koji je u tom trenutku pretjecao vozilo. Motocikl je vozio 22-godišnjak, a putnica je bila 19-godišnja djevojka.

– Vozač Smarta kretao se Ribničkom ulicom u Novom Čiču u smjeru jugoistoka. Dolaskom do raskrižja s Posavskom ulicom, koja je prometnim znakom obilježena kao cesta s prednošću prolaska, nije propustio sva vozila koja se kreću tom cestom već je nastavio vožnju udesno, prema sjevernoj kolničkoj traci.

Tada je na njegovo vozilo naletio motocikl marke Kawasaki zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 22-godišnjak koji je u trenutku prometne nesreće pretjecao vozilo po sjevernoj kolničkoj traci Posavske ulice te se kretao u smjeru sjeveroistoka i u raskrižju je zadržavao smjer kretanja – objavila je policija.

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena 19-godišnja putnica s motocikla, dok je 22-godišnji vozač motocikla lakše ozlijeđen, a liječnička pomoć pružena im je u Kliničkoj bolnici Dubrava.

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare