Ljetno iznenađenje s povišicom od 20 posto: Poznati trgovački lanac povećao plaće zaposlenima u prodaji

prodaji
Foto: Gorica.info

Zaposlenici trgovačkog lanca BIPA od ovog srpnja dobivat će veću plaću. Plaće zaposlenih u prodaji prosječno su povećane za 20 posto u neto iznosu.

BIPA je u posljednje dvije godine čak četiri puta povećavala mjesečnu plaću svojim zaposlenicima, objavili su iz tvrtke.

– Prodajnim se savjetnicama u drogerijama BIPE nakon tromjesečnog probnog roka plaća uvećava za dodatnih 7%. Uz sve pogodnosti koje BIPA omogućava svim svojim zaposlenicima, prodajnim savjetnicama isplaćuje se jednokratna naknada za radnu odjeću, dok se na mjesečnoj bazi provode razna natjecanja za najbolju poslovnicu, a na temelju ostvarenih rezultata osigurane su i adekvatne nagrade za zaposlenike u tim poslovnicama – navode u priopćenju.

Podsjećaju kako su zahvaljujući dobrim poslovnim rezultatima u prošloj godini, svoj uspjeh podijelili sa svojim zaposlenicima.

Tako je u ožujku ove godine svim zaposlenicima isplaćena jednokratna novčana nagrada u visini prosječne bruto plaće.  Tu je i niz drugih pogodnosti, nagrada i dodataka na plaću kao što su božićnica, uskrsnica, naknada za prijevoz te mjesečni dodatak za topli obrok.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare