LJETNA RAZBIBRIGA: Ova optička iluzija otkriva zbog čega biste se mogli osjećati usamljeno…

optička iluzija
Ilustracija: Your Tango

Na ovoj optičkoj iluziji ključno je što ste prvo uočili, tvrde na stranici Your Tango koja je i objavila ovu ilustraciju. Ona pokazuje osobu koja surfa u blizini kita u noći punog mjeseca.

Ako ste prvo uočili kita…

… vi možete ostati usamljeni jer ste uvijek u potrazi za onim najboljim za sebe. To ne mora značiti da ste sebični, nego se jednostavno ne želite zadovoljiti ni sa čime osim s onim što je najbolje. Ipak, znate da veza podrazumijeva da ponekad ispred svojih stavite tuđe potrebe. Ako ste još uvijek sami, znajte da će se to promijeniti kada budete spremni odustati od zadovoljavanja svojih potreba.

Ako ste prvo uočili mjesec…

… vi se osjećate usamljeno ili biste se mogli tako osjećati budući vam je teško otvoriti se drugima, podijeliti s njima svoje najdublje osjećaje, razmišljanja, maštanja… To ne znači da ne žudite za tuđim društvom i da ne znate kako bi vam to poboljšalo život. Ali i dalje ste oprezni i ne možete savladati taj strah. Usamljenost ćete pobijediti tek kada pobijedite taj strah.

Ako ste provo uočili surfera…

… to znači da je razlog vaše usamljenosti vaš slobodni i neobuzdani duh koji se boji obaveza. Ne možete se ni na što obavezati budući bi vas to, kako vi osjećate, vezalo. No, kada se jednom odlučite biti u vezi shvatit ćete da ste se, zapravo, oslobodili…

 

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare