Prilika za novi posao: Ryanair zapošljava 30 članova kabinskog osoblja u Hrvatskoj

Foto: Ryanair

Iz Ryanaira najavljuju zapošljavanje 30 članova kabinskog osoblja u cijeloj Hrvatskoj. Kako bi pronašli idealne kandidate za pozicije kabinskog osoblja, Ryanair održava dva dana zapošljavanja u hotelu Double Tree by Hilton u Zagrebu u petak, 4. kolovoza u 10 i 14 sati i subotu, 5. kolovoza u 10 sati.

Polaznici će naučiti sve o životu kabinskog osoblja u jednoj od vodećih europskih zrakoplovnih grupacija i čuti što im ta pozicija može ponuditi. Doznat će sve o sustavu nagrađivanja zaposlenika, mogućnosti brzog napretka u karijeri ili pogodnostima putovanja preko Ryanairove mreže.

– Naše kabinsko osoblje uživa u rasporedima “pet dana rada, tri dana odmora” – što je jednako radnom odmoru svaki tjedan – fantastičnim paketima nagrađivanja, izvanrednim mogućnostima razvoja karijere i obukom svjetske klase. Radujemo se što ćemo poželjeti dobrodošlicu novom kabinskom osoblju uoči zime 23. i ljeta 24. dok Ryanair nastavlja rasti – poručuje Darrell Hughes, Ryanairov glavni direktor za ljudske resurse.

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare