Opasno i neodgovorno: Vatrogasci spasili dvije osobe koje su odlučile provesti noć na splavi na Savi kod Hendrixovog mosta

splavi
Foto: FB JVP Zagreb

Zagrebački vatrogasci spasili su dvije osobe koje su odlučile provesti noć na splavi na Savi iako je bilo najavljeno veliko nevrijeme i rast vodostaja.

Fotografije s mjesta događaja u blizini Hendrixovog mosta objavila je Javna vatrogasna postrojba Zagreb objavila je fotografije spašavanja na svojoj Facebook stranici.

splavi
Foto: FB JVP Zagreb

– Opasno i neodgovorno! Upravo smo spasili dvije osobe koje su odlučile prenoćiti na splavi. U noći s ovakvom prognozom. U splavi. Na Savi, stoji u opisu objave.

Fotografije su izazvale ljutnju građani, mnogi su pisali da ih treba kazniti.

„Treba ih kazniti, jer svjesno ugrožavaju vaše živote. Sad nek idu trpati vreće sa pijeskom na područja kojima prijeti voda.Fuj“.

“Super” je da se u ovakvoj situaciji morate baviti i ovakvim šupljoglavcima. Trebali ste ih pustiti da odrade riječno krstarenje do Crnog mora. Ovo je na razini odlaska na Biokovo u japankama i bez vode usred ljetnog dana. Jel im bar bilo neugodno kad ste ih skupili? – napisali su čitatelji na Facebooku.

splavi
Foto: FB JVP Zagreb 
Foto: FB JVP Zagreb

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare