Muškarac (52): Godinama me fizički i psihički zlostavljala moja nevjenčana supruga (27)

zlostavljala
Muškarac je godinama trpio nasilje / Foto: Pixabay

Zbog višegodišnjeg obiteljskog nasilja u istražnom zatvoru završila je 27-godišnja žena. Tužiteljstvo je tereti da je više od tri godine verbalno i fizički zlostavljala svog 52-godišnjeg izvanbračnog supruga.

Vrhunac dugogodišnjeg zlostavljanja u jednom mjestu na sjeveru Hrvatske, dogodio se 4. kolovoza kada je muškarcu dozlogrdilo te je sve prijavio policiji.

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu je 5. kolovoza provelo prvo ispitivanje uhićene hrvatske državljanke (1996.) zbog osnovane sumnje da je počinila kaznena djela nasilja u obitelji i prijetnje.

– Postoji osnovana sumnja da je osumnjičena 27-godišnjakinja od sredine 2019. do kolovoza 2023. godine, u obiteljskoj kući u jednom mjestu u Varaždinskoj županiji, bila verbalno i fizički nasilna prema 52-godišnjem izvanbračnom suprugu, kao i da mu je 4. kolovoza ozbiljno zaprijetila – izvijestili su iz tužiteljstva.

Protiv osumnjičene 27-godišnjakinje tužiteljstvo je tražilo da se odredi istražni zatvor zbog opasnosti od nedopuštenog utjecaja na svjedoke u postupku i opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je taj prijedlog i odredila osumnjičenoj istražni zatvor.

 

 

 

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare