Teretnjak naletio na dva radnika HAC-a na zaustavnoj traci: Obojica su smrtno stradali

teretnjak
Ilustracija: Pixabay

Dva radnika Hrvatskih autocesta poginula su u srijedu ujutro u teškoj prometnoj nesreći kada je na njih naletio teretnjak. Nesreća se dogodila iza 9 sati na autocesti A6 između tunela Podvugleš i Čardak u smjeru Zagreba, objavile su Hrvatske autoceste.

– Prometna nesreća dogodila se po završetku radnog zadatka i pripreme ophodarskog vozila za odlazak s lokacije. Tada je došlo do naleta teretnog vozila na radnike i ophodarsko vozilo koje je bilo na zaustavnoj traci i propisno obilježeno – kazali su iz HAC-a.

Promet na ovom dijelu autoceste u smjeru Zagreba je u prekidu i to između čvora Ravna Gora i Vrbovsko te se preusmjerava na obilazni pravac: čvor Ravna Gora (A6) – Ž5034 – D42 – čvor Vrbovsko (A6).

– Izražavamo duboko žaljenje zbog ovog tragičnog događaja, a obiteljima naših djelatnika izražavamo sućut – navode iz HAC-a.

Točan uzrok nesreće znat će se po završetku očevida koji je u tijeku.

Apeliramo na sve korisnike da se pridržavaju postavljenih ograničenja te da svoju vožnju prilagode uvjetima na cesti. Ponavljamo da su brzina, umor i nepažnja najčešći uzroci prometnih nesreća. Mislite na svoje bližnje, ali i bližnje drugih vozača kao i radnika koji rade na održavanju autocesta – poručili su iz Hrvatski autocesta.

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare