LJETNA RAZBIBRIGA: Pogledajte sliku i brzo odgovorite što ste prvo vidjeli, to će otkriti kakva ste osoba…

Danas vam donosimo još jedan brzi test osobnosti. Pogledajte ovu sliku i bez razmišljanja odgovorite: Što ste prvo uočili na slici?

PUŽ

Vi živite kao da sutra ne postoji, krasi vas slobodan duh, uživate u životu, volite izazove i avanture… Energija doslovno pršti iz vas. Ne volite gubiti vrijeme na ono što vam se ne sviđa, ono što vam nije zanimljivo, a posebno izbjegavate stvari i aktivnosti za koje mislite da su dosadne.

Ne volite baš pravila, izbjegavate propisane procedure. Volite, naravno, biti u središtu pozornosti gdje svi pričaju o vama, vašim uspjesima, talentima, dobrim stranama. Volite druženje i nikada neće odbiti poziv za izlazak, čak i kada ste totalno umorni.

MAPA / KARTA

Vi ste znatiželjni stvaralac. Ta znatiželja vas pokreće na istraživanje svijeta, kako onog koji vas okružuje, tako i onog udaljenog. Volite eksperimentirati, a krasi vas i velika doza kreativnosti, pa ste često inspiracija za ljude koji vas okružuju.

Pronicljivi ste i lako prepoznate “glumce“ koji prodaju priče. Ne volite dvolične ljude koji su spremni na sve kako bi postigli cilj, pa se nerijetko lažno predstavljaju. Vašem oštrom oku takav neće pobjeći, prepoznat ćete ga već nakon nekoliko minuta promatranja ili kraćeg razgovora.

LUBANJA

Vi ste ljubazni, smireni i empatični. Uvijek ćete imati vremena i rado ćete poslušati druge ljude i njihova razmišljanja. Volite ljude i rado im pomažete.

Dijelite uspjehe i sreću s drugima, velikodušni ste. Ne podnosite nasilnike i one koji ponižavaju slabije od sebe. Nasilje u vašem svijetu nema mjesta. Vi ste osoba koja svijet čini boljim mjestom za život.

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare