VIDEO Čitatelj snimio divljaka na Sisačkoj ulici u Velikoj Gorici: Pretjecao gdje se ne smije i projurio kroz crveno na semaforu

Naš čitatelj snimio je u subotu poslijepodne divlju vožnju na Sisačkoj ulici u smjeru prema centru Velike Gorice.

Vozač tamnog VW-a zagrebačkih registracija je na Sisačkoj ulici, kod restorana Pivnica Turopolje i Mon Amija, bez razmišljanja preko pune crte obišao auto marke Hyundai i prošao kroz čisto crveno svjetlo na semaforu.

Radi se o jednom od najprometnijih križanja u Velikoj Gorici, a nekoliko metara nakon što je obišao Hyundai projurio je i preko pješačkog prijelaza na kojem se srećom nije nitko našao.

Naš čitatelj nije mogao vjerovati što promatra i što je snimila kamera u njegovu vozilu.

Razlozi za ovakav nedozvoljen i potencijalno vrlo opasan prometni prekršaj poznati su samo vozaču koji je to i napravio…

Prolazak kroz crveno jedan je od najtežih prometnih prekršaja i za njega je propisana novčana kazna od 390 do čak 2650 eura. Ove najteže kazne namijenjene su za one vozače koji na crveno još povećaju brzinu vožnje. A, prema snimci našeg čitatelja, čini se da je to bio slučaj i na Sisačkoj. Uz te kazne prekršitelju može biti i oduzeta vozačka na razdolje od 6 mjeseci ili godinu dana.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare