Poziv izlagačima: Prijavite se za sudjelovanje na novoj goričkoj manifestaciji „Petek na Gorice“

gorice
Foto: Gorica.info

Turistička zajednica Velike Gorice za ovu je jesen pripremila novu zanimljivu manifestaciju “Petek na Gorice”. Prvi Petek održat će se 8. rujna od 11 sati u parku kod Muzeja Turopolja.

Izlagači koji žele sudjelovati na manifestaciji u listopadu i studenom trebaju se prijaviti. Bit će podijeljeni u dva tematska prostora ovisno o njihovoj ponudi: kutak s hranom (Food corner) i umjetnički kutak (Art corner).

Svi zainteresirani za sudjelovanje mogu se javiti u ured Turističke zajednice na e-mail: tzvg@tzvg.hr ili tel: 01 6221666

Obrtnici se mogu javiti Udruženju obrtnika na e-mail: uovg@obrtnici-vg.hr ili tel: 01 6222110.

gorice
Foto: TZ Velike Gorice

– Goričane u rujanskom izdanju čekaju degustaciju turopoljskog piva, štrukli, domaći kolači koje priprema Društvo žena Gradići, a za glazbenu kulisu zaduženi su učenici velikogoričke gimnazije – kazala nam je Maja Toth, direktorica TZ Velike Gorice.

– S dolaskom prvih jesenskih dana želimo ovaj tradicijski običaj okupljanja učiniti privlačnim i atraktivnim mlađim urbanim generacijama, a manifestaciju planiramo organizirati svaki prvi petak u mjesecu – poručuju iz Turističke zajednice.

Ideja je da se na jednom mjestu okupi ponuda lokalnih poljoprivrednih proizvođača, obrtnika,  kulturnih i drugih udruga te da se zanimljiva raznovrsna ponuda prezentira u posebno scenografski uređenom prostoru u središtu grada.

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare