Na nacionalnu izložbu pasa CAC Velika Gorica Trophy stiže više od 500 najljepših četvernožnih ljubimaca svih pasmina

Foto: FB Kinološki klub Velika Gorica

Više od 500 najljepših predstavnika raznih pasmina pasa moći će vidjeti posjetitelji šeste nacionalne izložbe pasa CAC Velika Gorica Trophy 2023. Izložba se održava u nedjelju, 3. rujna od 10 sati u školskom dvorištu kod OŠ Eugena Kvaternika u organizaciji Kinološkog kluba Velika Gorica.

Foto: FB Kinološki klub Velika Gorica

– Nakon uspješne prošlogodišnje izložbe na kojoj je sudjelovalo preko 370 pasa, više od 120 različitih pasmina iz 15 država, vjerujemo da će i ove godine svi zaljubljenici u četvernožne ljubimce doći na svoje. U sklopu izložbe moći ćete prisustvovati i Specijalnoj izložbi Njemačkih oštrodlakih ptičara i Specijalnoj izložbi retrivera – najavljuju iz Kinološkog kluba Velika Gorica.

Foto: FB Kinološki klub Velika Gorica

Za najmlađe posjetitelje organizatori pripremaju dječji kutak s napuhancima, kutak za osvježenje, poklone brojnih sponzora i Dječju izložbu pasa, gdje se mogu okušati kao vodiči pasa, fotografirati se sa psima i za to biti nagrađeni.

Foto: FB Kinološki klub Velika Gorica

Kinološki klub Velika Gorica osnovan je  2015. godine, okuplja 100-njak ljubitelja pasa, kinoloških  sudaca, veterinara  i uzgajivača s tendencijom stalnog rasta broja članova i manifestacija.

Ulaz na izložbu je besplatan za sve posjetitelje.    

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare