Karate klub Velika Gorica uspješno otvorio novu sezonu: Na prvom turniru osvojili sedam medalja

sezonu
Foto: Karate klub Velika Gorica

Sportaši Karate kluba Velika Gorica uspješno su otvorili novu sezonu. Na prvom turniru u sezoni Međimurje open u Čakovcu osvojili su sedam medalja, a najuspješniji natjecatelj bio je Vito Hulina koji je osvojio dvije medalje, srebro i broncu.

– Nastupili smo s nepotpunom kadetskom, juniorskom i seniorskom ekipom, ukupno s 10 natjecatelja u 13 kategorija. Osvojili smo ukupno sedam medalja, od čega četiri srebra i tri bronce.

Dojam je jako dobar nakon fizičkih priprema, iako nismo u punoj formi što se tiče karatea, no to će se podizati vremenom i biti ćemo spremni za prvi izborni turnir za Europsko prvenstvo, a održava se krajem rujna u Rijeci – kazali su iz Karate klub Velika Gorica.

Srebro su osvojili: Vito Hulina – mlađi kadeti – 59kg, Katja Braica – juniorke -59kg, Ema Filković – kadetkinje +61kg i Lucija Kirinić – juniorke -48kg.

Broncu kući nose: Vito Hulina – kadeti -57kg, Nikola Huzjak – kadeti -70kg i Ines Grdenić – seniorke -55kg.

Međimurje open održava se svake godine prvi vikend u rujnu i s njim započinje nova natjecateljska sezona.

Iz Karate kluba Velika Gorica podsjećaju da počinje upis novih članova s početkom nove školske godine. S  radom počinje nova početnička grupa za predškolski uzrast od 4,5 do 7 godina starosti – Karate vrtić, te grupa za djecu od sedam godina starosti na dalje – Početnici. Upisi su cijeli rujan i listopad, poručili su iz KK Velika Gorica.

sezonu sezonu

sezonu

sezonu

 

Subscribe
Notify of
guest
1 Komentar
Oldest
Newest Most Voted
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Ribničan
Ribničan
18 days ago

Bravo