Međunarodni turnir “Trofej Turopolja”: Dođite na Gradski stadion i podržite mlade nogometne nade. Ulaz na sve utakmice je slobodan

trofej
Foto: HNK Gorica

HNK Gorica domaćin je U-19 međunarodnog turnira “Trofej Turopolja“, koji će se održati 8. i 9. rujna na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici.

U skupini A igrat će NK Maribor, NK Slaven Belupo i NK Lokomotiva, dok su u skupinu B, uz domaćina HNK Gorica, smješteni još NK Krka i NK Varaždin.

Turnir će otvoriti NK Maribor i NK Slaven Belupo na jednom terenu te NK Krka i NK Varaždin na drugom pomoćnom terenu. Obje utakmice igrat će se u petak s početkom u 9.30 sati.

U subotu su na rasporedu utakmica za treće mjesto u 10 sati na pomoćnom terenu i finale od 11.30 sati na glavnom terenu Gradskog stadiona.

– Pozivamo navijače i ljubitelje nogometa, da nam se ovog vikenda pridruže na Gradskom stadionu i tijekom reprezentativne stanke uživaju u zanimljivim utakmica mladih nogometnih nada. Ulaz je slobodan – poručili su iz HNK Gorice.

Pokrovitelji turnira su Hrvatski nogometni savez, Grad Velika Gorica, Zajednica športskih udruga Velike Gorice, Cetina, Alpas i Nogometni savez Zagrebačke županije.

Raspored utakmica po skupinama

Petak – 8. rujna

  1. A – 9.30 ….. NK Maribor – NK Slaven Belupo
  2. B – 9.30 ….. NK Krka – NK Varaždin
  3. A – 14.00 ….. NK Lokomotiva – NK Slaven Belupo
  4. B – 14.00 ….. HNK Gorica – NK Krka
  5. A – 18.00 ….. NK Maribor – NK Lokomotiva
  6. B – 18.00 ….. NK Varaždin – HNK Gorica

Subota – 9. rujna

  1. 10.00….. 3. mjesto
  2. 11.30….. Finale

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare