Noć borilačkih sportova još jednom oduševila goričku publiku: Brojni posjetitelji došli podržati mlade sportašice i sportaše

publiku
Publika u Parku Franje Tuđmana burnim je pljeskom pozdravljala sportašice i sportaše

Deveto izdanje Noći borilačkih sportova pokazalo je da Velikogoričani vole ove sportove i sportaše. Pred goričku publiku izišli su članovi Karate kluba Velika Gorica, Judo kluba Pinky, Judo kluba Kokica, Taekwondo kluba Velika Gorica, Hrvačkog kluba Velika Gorica 1991, Karate kluba Centar i Boksačkog kluba Velika Gorica.

Osim brojne publike, roditelja, prijatelja, sportašice i sportaše došli su podržati i zamjenik župana Zagrebačke županije Ervin Kolarec, koji je ujedno i predsjednik Organizacijskog odbora, Darko Bekić, predsjednik goričkog Gradskog vijeća i Goran Kovačić, predsjednik Zajednice sportskih udruga Velike Gorice.

– Sportski klubovi koji su se večeras predstavili postižu sjajne uspjehe na domaćim i međunarodnim natjecanjima. Treba čestitati i sportašima i njihovim trenerima i roditeljima – rekao je Ervin Kolarec.

Pred publiku su prvo izišli članovi Plesnog kluba Megablasta i pokazali vještine koje su stekli u klubu. A onda su na tatami i boksački ring počeli se redom predstavljati predstavnici klubova.

Noć borilačkih sportova završila je spektakularnim vatromet koji je obasjao goričko nebo.

publiku

publiku

publiku

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare