Na HTV se vraća omiljena „Vrtlarica“ Kornelije Benyovsky Šoštarić: Evo što donosi nova sezona kroz 12 epizoda

vrtlarica
Foto: Promo HTV

U nedjelju 12. studenog na Prvom programu HTV-a kreće nova sezona omiljene „Vrtlarice“ autorice Kornelije Benyovsky Šoštarić. Nova sezona donosi i ovaj put predivne kadrove biljaka i vrtova, kao i mnoštvo zanimljivih priča iz svijeta vrtlarstava.

„Vrtlarica“ donosi svojevrsni hod kroz vrtlarsku godinu, prvi put možemo iz epizode u epizodu pratiti kako se Kornelijin vrt mijenja od proljeća pa sve do kraja vrtlarske sezone. Kornelija otkriva sve detalje i male tajne uspješnog organskog uzgoja povrća i voća u sada već izmijenjenim klimatskim prilikama.

Doznat ćemo kako maksimalno iskoristiti toplinu ranog proljeća za uzgoj ranih provrtnica kako bismo sredinom ljeta osigurali smjenu kultura i novi ciklus ljetno-jesenskog povrća.

Uz jednostavne upute koje prate organski uzgoj biljaka, uživajte u 12 epizoda ove sezone koje će u svijet vrtlarstva uvući i one koji se još uvijek nisu odvažili zakoračiti u čarobni svijet biljaka.

U prvoj epizodi naziva Priprema vrta pratimo početak proljeća u vrtu. Gredice su prazne i treba ih pripremiti za nove biljke.

Uživajte u čarolijama vrtlastva u novoj sezoni omiljene serije „Vrtlarica“ u terminu od 16:45 sati u nedjelju od 12. studenog, poručuju s HTV-a.

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare