Na današnji neradni dan nema ništa od šopinga u Velikoj Gorici: Rade dvije trgovine u Zagrebu i dežurne benzinske, no već će sutra biti bolje…

trgovine nedjeljom
Foto: Gorica.info

Danas je neradni dan kada obilježavamo Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje. A zbog toga su praktično sve trgovine zatvorene. Ipak, sutra će većina trgovina otvoriti vrata kupcima.

U Velikoj Gorici tako ne radi niti jedna trgovina Lidla, no obje otvaraju vrata kupcima u nedjelju u 8 sati ujutro.

Zatvoren je i gorički Kaufland, a otvara se sutra u 7 sati.

Na današnji neradni dan ne radi niti jedna trgovina Spara u našem gradu. Hipermarket Interspar otvara se sutra u 7, a sat kasnije Sparove trgovine u tržnom centru i Ulici Matice hrvatske.

Gorički Eurospin prve će kupce primiti sutra u 7 sati.

Konzumove trgovine danas su zatvorene. Ako vam ipak nešto hitno i neodgodivo zatreba otvorene su dvije u Zagrebu (Avenija Marina Držića 4, od 08:00 do 15:00 sati i u Kišpatićevoj 12 od 8 do 13 sati). Kako će trgovine tog lanca raditi u nedjelju pogledajte OVDJE.

Podsjetimo, KTC je jedini trgovački lanac koji ne radi ni za praznike niti nedjeljama, pa je tako njihova gorička trgovina zatvorena sve do ponedjeljka.

U Zagrebu danas ne radi niti jedna trgovina u brojnim šoping centrima.

Danas će vjerojatno neki krenuti u kupovinu na dežurne benzinske pumpe. Neke od njih, ali ne u našem gradu, proširile su asortiman robe pa se na njima, uz gorivo, može kupiti i kruh…

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare