Prilika za odvažne avanturiste koje čeka novčana nagrada: „Survivor“ ima otvoreni casting za treću sezonu

survivor
Foto: Promo Nova TV

Svi željni avanaturističkog natjecanja punog izazova i adrenalina još se stignu prijaviti za sudjelovanje u popularnoj natjecateljskoj emisiji „Survivor“.

Nova TV poziva sve hrabre pojedince željne izazova, adrenalinom ispunjenih avantura i nezaboravnih iskustava da se prijave za sudjelovanje u ovoj popularnoj natjecateljskoj emisiji.

– Spremni ste testirati svoje granice, suočiti se s nepredvidivim izazovima i pokazati snagu i izdržljivost? Ako želite rasplamsati svoj natjecateljski duh, „Survivor“ je prilika koju ne smijete propustiti. Svi zainteresirani i odlučni kandidati pozvani su na otvoreni casting za novu sezonu “Survivora”, koji će se održati u utorak, 21. studenog, s početkom u 13 sati, na adresi Instant Office, Radnička cesta 80 (Zagreb Tower, 5. kat) – poručili su s Nove TV.

Traže se pojedinci sa strašću, entuzijazmom, motivacijom te psihičkom i fizičkom spremom. Odabrani kandidati imat će priliku doživjeti jedinstveno iskustvo na prekrasnoj egzotičnoj lokaciji i suočiti se s izazovima koji testiraju tjelesnu i mentalnu sposobnost.

Osim izvršavanja zadataka koji uključuju građenje skloništa, pronalaženje hrane u divljini i rješavanje zagonetki, natjecatelji moraju graditi saveze, ali i donositi teške odluke o eliminacijama, što čini ovaj show još intrigantnijim. „Survivor“ nije samo natjecanje za nagrade, to je putovanje na kojem natjecatelji otkrivaju više o sebi i razvijaju prijateljstva s ostalim kandidatima.

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare