Tradicionalni zagrebački koncert Tomislava Bralića i klape Intrade: Ove godine pratit će ih veliki orkestar

intrade
Foto: Promo

Tomislav Bralić i klapa Intrade zapjevat će u Ciboni na svom 17. zagrebačkom koncertu, u subotu, 2. prosinca. Braliću je već dvadesetak godina velika želja koncert klape Intrade uz orkestar. Na zagrebačkom koncertu to će se napokon ostvariti. S orkestrom pod ravnanjem maestra Josipa Cvitanovića publici će omiljena klapa predstaviti svoje hitove na potpuno nov način.

– Ovo je tradicija, na nju smo navikli sebe, navikli smo publiku. Zato kad krene došašće, Advent valja doći u Zagreb. Te 2006. kada je sve krenulo u Lisinskom nismo ni sanjali do kuda će ova priča doći. Kad smo vidjeli kako je bilo lijepo, rekli smo ajmo dogodine i tako je krenulo – Lisinski, Dom sportova, Cibona, Arena – rekao je  Bralić o koncertnoj tradiciji koja traje već 17 godina.

intrade
Foto: Promo

Klapa Intrade tako svake godine ugrije jednu hladnu zagrebačku večer dalmatinskim šarmom i odličnom pjesmom. Iz godine u godinu koncert uvijek donese nešto novo, a ovog puta klapi će se na pozornici pridružiti i orkestralna pratnja.

Naše će pjesme po prvi puta biti u ovom novom ruhu, najavio je Tomislav ovogodišnji koncert klape Intrade na kojem će im se pridružiti Orkestar Josipa Cvitanovića. Bralić kaže da o tome sanja već 20 godina. S Cvitanovićem smo već surađivali na Splitskom festivalu i Festivalu dalmatinske šansone u Šibeniku. Odmah smo našli zajednički jezik i evo, jedva čekam koncert – rekao je Bralić.

U Ciboni im je najljepše

U ovih 17 godina koliko već traje tradicija njihovih zagrebačkih koncerata, ovo će zadarskoj klapi biti deveti put u Ciboni. Pjevali su u svim većim zagrebačkim koncertnim prostorima, od Lisinskog do Arene, ali upravo im je u Ciboni najljepše.

U Ciboni se osjećamo kao doma, rekao je Tomislav nadajući se da je i publici tako.

– Ljudi tu već znaju gdje tko sjedi. Već znam otprilike tko je na kojem sektoru, gdje su moji, gdje su rođaci, ekipa iz Splita, Zagorci, Slavonci, Istrani, Slovenci – gosti iz svih krajeva Hrvatske, a i šire – kazao je Tomislav Bralić.

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare