Aktivni provalnici i razbojnici: Ukrali mobitele vrijedne više desetaka tisuća eura, drugi opljačkao kuću i odnio novac i nakit, a treći krao hranu…

Ilustracija: Policija

Policijska uprava zagrebačka izvijestila je o nizu razbojništava i pljački na području njihove odgovornosti. Iako je bila nedjelja, očito pljačkaši i razbojnici nisu uzeli slobodan dan.

Ukrao prehrambeni artikl

U nedjelju oko 12.20 sati u Sesvetama u Ulici 144. brigade Hrvatske vojske, u trgovini je nepoznati počinitelj otuđio prehrambeni artikl. No, 24-godišnja zaposlenica pokušala ga je spriječiti da napusti trgovinu, međutim, on joj se fizički suprotstavio i udaljio iz trgovine. Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka eura.

Ukrali novac 81-godišnjakinji

Također jučer oko podneva u Svetom Ivanu Zelini, Bocakova ulica, dvojica nepoznatih počinitelja su 81-godišnjakinji ponudili razne artikle na prodaju, Nakon što ih je pustila u kuću otuđili su joj novac i udaljili se. Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina eura.

Ukrali mobitele vrijedne desetke tisuća eura

U nedjelju oko 11.10 sati u Novom Zagrebu u Ulici Vice Vukova, u trgovini su dvojica nepoznatih počinitelja iskoristila zauzetost dviju zaposlenica te otuđili više mobilnih uređaja. Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća eura.

Opljačkali kuću

Jučer, 19. studenoga između 15 i 23.20 sati u Centru u Zrinskogorskoj ulici, nepoznati je počinitelj provalio u kuću te otuđio novac, nakit, odjevne predmete i ostalo oštetivši 51-godišnjaka za nekoliko desetaka tisuća eura.

 

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare