Promocija u Gradskoj knjižnici: Televizijska voditeljica i spisateljica Josipa Pavičić otkriva kako preživjeti ljubavnu vezu s narcisom

josipa pavičić
Foto: Privatna arhiva

Televizijska voditeljica i spisateljica Josipa Pavičić napisala je knjigu “Ja, pa ja i opet ja!” koja je svojevrsni vodič kako preživjeti ljubavnu vezu s narcisom. Gorička promocija knjige održat će se u Gradskoj knjižnici u utorak, 21. studenog u 18.00 sati u Središnjem odjelu za odrasle.

Josipa Pavičić u ovoj knjizi pomno proučava narcisoidnu osobnost, taj neizlječiv i često za okolinu razoran poremećaj s kojim se danas sve češće susrećemo u svim životnim područjima: od obiteljskog i prijateljskog okruženja preko poslovnog i javnog pa sve do romantičnih odnosa.

Knjigu je ilustrirala istinitim pričama s kojima se mnogi od nas mogu poistovjetiti i možda u njima prepoznati slična osobna iskustva, a uz pomoć tehnika i alata koje nam Josipa nudi možemo naučiti kako prepoznati „narcisa“, ali i što bezbolnije i brže iscijeliti se ako nam se ipak dogodi ljubav ili bliski susret s njim.

Napisana jednostavno i pitko, ali istodobno stručno, ova će nas knjiga ohrabriti i pomoći nam da povratimo poljuljano samopouzdanje i nastavimo živjeti onako kako zavrjeđujemo: sretno, zadovoljno, punim plućima, s vjerom u život i ljude.

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare