“Vidovnjak” nadaren duhovnim moćima prevario nesretnog muškarca: Za molitve mu dao 132.000 eura

vidovnjak
Foto: Unsplah

Nesretni muškarac (48) koji se našao u teškoj životnoj situaciji postao je žrtva “vidovnjaka” (52) koji mu je obećao pomoći. Obećana pomoć ga je skupo koštala jer je prevarantu isplatio nevjerojatnih 132.000 eura. Sve je to otkrila policija u Metkoviću tijekom kriminalističkog istraživanja.

– Istraživanjem je utvrđeno kako je osumnjičeni, predstavljajući se kao vidovnjak prirodno nadaren duhovnim moćima, iskoristio teško emocionalno stanje 48-godišnjaka i od njega, kroz duži period, prevarom prisvojio 132 tisuće eura.

Naime, osumnjičeni vidovnjak je uvjerio oštećenog da će moliti za njega i njegovu obitelj što će u konačnici dovesti do poboljšanja njegove teške životne situacije, ali je zauzvrat tražio novac, počevši prvo s malim novčanim iznosima koji su s vremenom bivali sve veći – kažu iz policije.

Protiv varalice je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Metkoviću. Iz policije nisu ništa objavili hoće li oštećeni muškarac dobiti novac natrag ili ga je vidovnjak odavno potrošio.

 

 

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare