Godišnje nagrade Grada Velike Gorice: Drago Kolarec dobit će Povelju za životno djelo, a naš kolumnist Siniša Drobnjak „Turopoljsko srce“

siniša
Siniša i Marina Drašković iz Judo kluba osoba s invaliditetom "Fuji / Foto: Rotary klub Velika Gorica

Naš kolumnist, uspješni poduzetnik i humanitarac Siniša Drobnjak dobit će javno priznanje kojeg dodjeljuje Grad Velika Gorica. Siniši će na Dan grada biti uručena nagrada Turopoljsko srce koja se dodjeljuje za iznimna dostignuća na području humanitarnog djelovanja.

Siniša je jedan od 10 zaslužnih Velikogoričana i Velikogoričanki kojima će se dodijeliti priznanja. Na javni poziv pristigla su 22 prijedloga, a povjerenstvo je odabralo njih 10.

– Siniša Drobnjak ugledni je velikogorički poduzetnik koji je u poduzetničkim vodama od 1995. godine. Od tada se aktivno bavi i humanitarnim radom pomažući potrebitima na različite načine kroz brojne akcije koje je organizirao samostalno, ali i u suradnji s drugima. Ne propušta priliku da kroz humanitarni rad promiče pozitivne vrijednosti Velike Gorice i Turopolja.

Početkom 2022. godine odlučio je pomoći Judo klubu osoba s invaliditetom „Fuji” u prikupljanju sredstava za njihove programe i aktivnosti i to sudjelujući u 4x4x48 izazovu, iscrpljujućoj utrci izdržljivosti koja pomiče fizičke i mentalne granice.

Svojom neumoljivom odlučnošću i fizičkom izdržljivošću, Siniša je uspješno prikupio 10.000 eura za Fuji. To nije jedina humanitarna pomoć u Sinišinu životu. Kao poduzetnik koristi svoje resurse i utjecaj kako bi pozitivno utjecao na društvo, dokazujući da uspjeh u poslu može i treba biti popraćen predanošću filantropiji.

Siniša je sjajan primjer važnosti brige za druge, pokazujući veliku svijest o potrebama ljudi unutar naše zajednice. Njegovi napori dotakli su živote mnogih, a njegov rad služi kao inspiracija drugima – stoji u obrazloženju odluke o dodjeli priznanja.

Povelja Grada Velike Gorice za životno djelo bit će dodijeljena Dragi Kolarcu (VG Foto).

Nagradu Grada Velike Gorice s likom Franje Lučića dobit će: Mario Stipetić (DVD Ribnica), Josip Mučnjak (ŽRK Udarnik) i Josip Leder Kvaka (NK Radnik).

Nagrada Grada Velike Gorice Krčka vrata pripast će liječniku Miljenku Lederu.

Zlatna Turopoljska podgutnica ide u ruke Lidije Capković Martinek i Zorana Postića.

Nagradu Turopoljsko srce osim Siniše dobit će i Josip Jančić Babriga te Damir Pilčik.

Predložene kandidate treba još potvrditi Gradsko vijeće na sjednici sljedeći petak, 1. prosinca.

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare