Humanitarna akcija „Na krilima dječje radosti“: Učenici OŠ N. Hribara pomažu onkološkim pacijentima dječje bolnice u Klaićevoj

onkološkim pacijentima
Foto: Gorica.info / Pixabay

Osnovna škola Nikole Hribara ove godine slavi 40. rođendan. Povodom Dana škole i ovog okruglog jubileja organiziraju humanitarnu akciju koja je namijenjena malim onkološkim pacijentima Klinike za dječje bolesti u Klaićevoj ulici u Zagrebu.

Ravnatelj Stjepan Maravić objašnjava kako će akciju provesti slično kao i onu za „Marijine obroke”.

– Svaki razred napravit će svoju kasicu u koju će staviti svoj dar (jedan euro po učeniku, tko može i želi, može i više). Također, učenici mogu nacrtati i napisati neke lijepe poruke i želje koje ćemo uručiti malenim bolesnicima – osobno rekao je ravnatelj.

Akcije po razredima trebaju biti završene do svetog Nikole odnosno 6. prosinca jer će vrhunac i završetak akcije biti u holu škole 7. prosinca u 18 sati kada će izložiti kasice i radove. Ravnatelj Maravić najavljuje i goste nogometaše s kojima će se učenici moći družiti, fotografirati, igrati i prikupiti još pokoji novčić. Akciju, kao i uvijek, podržavaju i roditelji.

Vjerujemo da ćemo barem na trenutak izmamiti osmijeh na dječjim licima, a zajedničkim dobrim željama dobiti i borbu protiv zloćudne bolesti, kaže ravnatelj.

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare