Tragedija na večernjoj misi: Muškarac se srušio i preminuo u crkvi punoj vjernika

misi
Hitna pomoć stigla je za pet minuta, ali nisu uspjeli spasiti nesretnog muškarca / Foto: Screenshot

Nekoliko minuta prije početka svete mise u koprivničkoj crkvi Sv. Nikole biskupa preminuo je stariji muškarac. Prema riječima svjedoka, desetak minuta prije večernje mise koja počinje u 18 sati stariji muškarac počeo se gušiti i gubiti svijest pred zbunjenim vjernicima. S njime je bila i supruga, koja se uspaničila i počela ga panično zazivati imenom. Srušio se na pod, pa iako su oni najbliži pokušali pomoći donijevši mu vode, prestao je disati, piše podravski.hr.

Odmah je pozvana Hitna pomoć. Stigli su u roku od pet minuta.

– Reakcija hitne bila je stvarno brza. Oživljavali su ga pred svima gotovo jedan sat, ali, nažalost, već je bilo kasno. Nakon nekog vremena došla je i policija, no spasa mu nije bilo, mogli su samo konstatirati smrt – ispričala je jedna svjedokinja za Podravski list.

Dodala je da su svi prisutni bili u šoku te da gotovo nitko nije izašao iz crkve dok su muškarca bolničari pokušali reanimirati.

– Svi su gledali što se događa, svi su htjeli pomoći, ali sve je bilo uzalud. Supruga je vriskala, župnik Tomislav Petrić bio je sav izbezumljen, svi smo bili u šoku i izvan sebe. Mnogi su i plakali. Velika tragedija, što drugo reći – ispričala svjedokinja.

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare