Audicija za studente i profesionalce: Scena “Gorica traži glumice i glumce za dječju predstavu “Ružno pače”

glumice
Foto: Gorica.info

Gradsko kazalište – Scena „Gorica” priprema novu predstavu za djecu i poziva sve zainteresirane glumice i glumce da se prijave na audiciju. Traži se troje glumaca za predstavu „Ružno pače”, prema tekstu Hansa Christiana Andersena. Prijave se primaju do 8. prosinca na e-mail: scena.gorica@pouvg.hr

Audicija će se održati u utorak, 12. prosinca u Dvorani Galženica. U prijavi je potrebno poslati: ime, prezime, adresu, broj mobitela, e-mail adresu, dvije fotografije i kratku biografiju.

Odabrani kandidati dobit će obavijest o točnom terminu audicije.

Prijaviti se mogu profesionalni glumci i studenti glume, a za audiciju je potrebno pripremiti i otpjevati jednu pjesmu iz bilo kojeg žanra i razdoblja. U glazbenom dijelu audicije prvenstveno će se provjeravati ritam, sluh i muzikalnost.

Za glumački dio audicije potrebno je pripremiti i izvesti bilo koji prozni tekst maksimalne dužine dvije kartice teksta. Odabrani tekst može sadržavati i dijaloge, a pripovjedni dio je obavezan.

Planirani početak rada na predstavi je 8. siječnja, a premijera predstave je planirana za 17. veljače, objavili su iz Scene „Gorica“.

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare