Maja Toth, direktorica Turističke zajednice: „Pozivam naše sugrađane da dođu u kupnju i obilazak subotnjeg izdanja „Peteka na Gorice“

maja toth
Foto: Gorica.info

U velikom šatoru pored Muzeja Turopolja počeo je adventski Petek na Gorice. Izlagači su zadovoljni, a sigurno će biti zadovoljni i Velikogoričane jer je ponuda zaista bogata. Domaći kolači, božićni ukrasi, adventski vijenci, proizvodi obrtnika i poljoprivrednika, fini namazi, sirevi, suhomesnati proizvodi, čvarci, domaće kobasice…i još puno toga nudi se na štandovima.

maja toth

– Krenuli smo sa subotnjim izdanjem Peteka na Gorice u Uredu bake Božičnjak, imamo dvadesetak štandova, tu je Art plac, Mljac plac, ponuda je zaista bogata. Pozivam naše sugrađane da dođu u kupnju i obilazak. Popodne nas čeka paljenje svečane blagdanske rasvjete i otvorenje Adventa – rekla nam je Maja Toth, direktorica Turističke zajednice Velike Gorice.

maja toth

Zlatko Krković, vlasnik obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva Krković prodaje različite vrste sireva i kobasice od divljači. Ovo mu je drugi Petek na Gorice i kaže da je presretan.

– Drugi smo put ovdje, mi smo presretni, doći ćemo opet. Imamo materijala koji se suše, različite vrste kobasica, tako da ćemo imati i za sljedeće manifestacije – najavio je Zlatko.

Petek na Gorice otvoren je do 17 sati, a onda kreće adventsko veselje. Sve detalje o adventskom vikendu pročitajte ovdje.

maja toth

maja toth

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare