Besplatni online treninzi za žene poduzetnice: Naučite koristiti umjetnu inteligenciju u svakodnevnom poslovanju

umjetnu inteligenciju
Foto: Pixabay

Umjetna inteligencija (AI) sve više mijenja način na koji živimo, radimo i komuniciramo. Svakodnevno svjedočimo naglom razvoju tehnologije, gdje se AI sve više utemeljuje kao neizostavan dio suvremenog društva. Kako koristiti umjetnu intiligenciju u svakodnevnom poslovanju mogu naučiti žene poduzetnice ako se prijave na besplatne online treninge koji organizira Razvojna agencija Velike Gorice VEGORA.

– Projekt je usmjeren na podršku ženama poduzetnicama te na povećanje njihovih kapaciteta za razvoj poslovanja kroz treninge za stjecanje kompetencija u primjeni umjetne inteligencije – kažu iz Vegore.

Umjetna inteligencija nije više samo znanstvena fantastika ili futuristička vizija – ona je sada stvarnost koja oblikuje našu svakodnevicu. U svjetlu ovih promjena, važno je da ostanemo informirani i educirani o AI i njenim trendovima. Držanje koraka s napretkom u području umjetne inteligencije postaje ključno za pojedince i organizacije koje žele ostati konkurentne i relevantne. Razumijevanje kako AI funkcionira, koje su njene prednosti i izazovi, te kako ju ispravno primijeniti postaje nužnost.

Tijekom treninga, osim što će žene u poslovnom svijetu stjecati osnovna znanja o AI, razvit će i dublje razumijevanje uobičajenih zadataka koji se obavljaju pomoću umjetne inteligencije te sposobnost prepoznavanja usluga koje podržavaju te zadatke.

Treninzi su koncipirani kao spoj nastave s instruktorom i online materijala na LMS platformi. Praktični zadaci uključeni u treninge temelje se na modulima za učenje, a polaznice će biti poticane na korištenje sadržaja kao referentnog materijala kako bi bolje razumjele gradivo i produbile svoje znanje.

Nakon uspješnog završetka treninga, svaka polaznica će moći pristupiti ispitu za stjecanje certifikata.

Besplatni online treninzi počinju 18. siječnja sljedeće godine, a završavaju 22. veljače. Održavat će se dva puta tjedno, od 17:30 do 20:30 sati na engleskom jeziku. Broj mjesta je ograničen, zato iz VEGORE  pozivaju da se prijavite što prije. Rok za prijave istječe 18. prosinca.

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare