Božićna priča VG Legacya: Prikupljaju hranu i higijenske potrepštine za obitelji u potrebi, stare i nemoćne

božićna priča
Foto: FB VG Legacy

Bliži nam se Božić, razmišljamo o darovima za naše najbliže i blagdanskom ručku koji ćemo pripremati. Postoje i ljudi koji nemaju mogućnost kupiti dar ili fini ručak. VG Legacy i ove godine organizira humanitarnu akciju kojom želi pomoći onima koji su u potrebi. Cilj je prikupiti i donirati više od 200 paketa s hranom i higijenskim potrepštinama.

– U ovo blagdansko doba, kada rezimiramo svoja blagostanja i veselimo se u krugu svojih najmilijih, moramo se sjetiti i onih manje sretnih, usamljenih i zaboravljenih.

VG Legacy sa svojim projektom #RobinFood ponovo postavlja blagdanski stol za sve nemoćne i potrebite, sa posebnim naglaskom na osobe starije životne dobi te sve one koji iz zdravstvenih razloga ne mogu zarađivati za život. Naravno da se za našim stolom nalaze i višečlane obitelji sa djecom, koji su oduvijek bili naš prioritet.

Molimo vas da nam pomognete dovesti Božić u svako usamljeno i željno srce, u svaki dom u kojem možda i nije bilo nade dok mi nismo naišli, u svaku obitelj kojoj smo mi vjera u bolje sutra jer Božić je upravo to, rađanje nove nade – poručili su iz VG Legacya.

Za božićnu humanitarku namirnice i higijenske potrepštine možete donijeti 16. prosinca u socijalnu trgovinu Robin Food (Trg kralja Tomislava 16, zgrada gdje je Vegora i Generali, ulaz u dvorište, u prizemlju) od 9 do 15 sati. U paket možete staviti tjesteninu, brašno, rižu,  ulje, ocat, šećer, sol, palentu, ječam, griz, juhe, zamjena za vegetu, margarin, majoneza u staklenci, konzerve, gotova jela, paradajz u tetrapaku, trajne salame komadno, pileće salame komadno, sirevi komadno, pekmezi, mlijeko, paštete, čokolino, čokolade, kekse, čokoladni namaz, pahuljice, prašak za veš, gelove za tuširanje, šampon i sve ostalo čega se možete sjetiti a da je neophodno jednom kućanstvu…

Svi koji nemaju vremena za kupovinu i slaganje paketa, donacije mogu uplatiti na račun Humanitarne udruge VG Legacy HR9124840081135191457, opis plaćanja: Za Robin Food.

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare