Još jedan trgovački lanac od nove godine diže plaće svojim radnicima u trgovinama i distributivnim centrima

trgovački lanac
Foto: Kaufland

Još jedan trgovački lanac od nove godine diže plaće svojim zaposlenicima. Kaufland s početkom 2024. diže bruto plaće svima zaposlenima za prosječnih 12,5 posto.

Najveće povećanje bruto plaća odnosi se na nerukovodeća radna mjesta u poslovnicama i logističko-distributivnom centru. Plaća zaposlenih u poslovnicama povećava se u prosjeku za 16 posto, a plaća radnika u logističko-distributivnom centru za prosječnih 22 posto, najavljuju iz Kauflanda.

Osim toga, iduće godine Kaufland povećava i pakete pogodnosti za zaposlenike. Tako će dar djetetu, odnosno nagrada koja se isplaćuje za dijete do 15 godina starosti, iznositi 50 eura, uskrsnica 100 eura,  regres 100 eura, a božićnica 400 eura.

– Povećanjem plaća i primanja naših zaposlenika želimo reći hvala i pokazati koliko cijenimo njihov svakodnevni trud – izjavio je predsjednik Uprave Kauflanda Hrvatska Patrick Rudat.

Zaposlenici Kauflanda ove su godine dobili božićnicu veću od 330 eura.

– Povodom božićnih blagdana zaposlenicima se uručuje i prigodni poklon paket, a organiziraju se i zajednička druženja i božićne zabave. Osim toga, zaposlenicima se dva puta godišnje isplaćuje neto nagrada za radne rezultate u prosječnom iznosu od 330 eura – istaknuli su iz Kauflanda.

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare