Uspješni gorički poduzetnik i naš kolumnist Siniša Drobnjak za svoj humanitarni rad dobio nagradu Turopoljsko srce

humanitarni rad
Foto: Gorica.info

Uspješni gorički poduzetnik, humanitarac i naš kolumnist Siniša Drobnjak za svoj humanitarni rad dobio je nagradu Turopoljsko srce koju mu je dodijelio Grad Velika Gorica.

Siniša je jedan od 10 zaslužnih Velikogoričana i Velikogoričanki kojima su danas na Dan grada dodijeljena priznanja.

– Siniša Drobnjak ugledni je velikogorički poduzetnik koji je u poduzetničkim vodama od 1995. godine. Od tada se aktivno bavi i humanitarnim radom pomažući potrebitima na različite načine kroz brojne akcije koje je organizirao samostalno, ali i u suradnji s drugima. Ne propušta priliku da kroz humanitarni rad promiče pozitivne vrijednosti Velike Gorice i Turopolja.

Početkom 2022. godine odlučio je pomoći Judo klubu osoba s invaliditetom „Fuji” u prikupljanju sredstava za njihove programe i aktivnosti i to sudjelujući u 4x4x48 izazovu, iscrpljujućoj utrci izdržljivosti koja pomiče fizičke i mentalne granice.

Svojom neumoljivom odlučnošću i fizičkom izdržljivošću, Siniša je uspješno prikupio 10.000 eura za Fuji. To nije jedina humanitarna pomoć u Sinišinu životu. Kao poduzetnik koristi svoje resurse i utjecaj kako bi pozitivno utjecao na društvo, dokazujući da uspjeh u poslu može i treba biti popraćen predanošću filantropiji.

Siniša je sjajan primjer važnosti brige za druge, pokazujući veliku svijest o potrebama ljudi unutar naše zajednice. Njegovi napori dotakli su živote mnogih, a njegov rad služi kao inspiracija drugima – stoji u obrazloženju odluke o dodjeli priznanja.

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare