Policija objavila detalje teške prometne nesreće: Poginuo vozač koji je prešao u suprotni trak i zabio se u drugo vozilo

prometne nesreće
Foto: Policija

U prometnoj nesreći kod Zaprešića u subotu popodne, smrtno je stradao 56-godišnjak, a dvije su osobe ozlijeđene i prevezene u Opću bolnicu Zabok.

Nesreća se dogodila oko 16:35 sati na nadvožnjaku državne ceste D1, na zaprešićkom području gdje je 56-godišnji vozač osobnog automobila Renault, zagrebačkih registracija, iz za sada nepoznatog razloga, moguće zdravstvenog, prešao na suprotnu kolničku traku, izvijestila je Policijska uprava zagrebačka.

Pri tom je Renault naletio na osobni automobil riječkih registracija Saab, koji je vozio 54-godišnjak, a kao suvozačica u automobilu je bila 50-godišnjakinja. Zbog slabije vidljivosti na prometnici, na vozila Renault i Saab koja su sudjelovala u prometnoj nesreći, naletio je 34-godišnji vozač osobnog automobila sisačkih registracija.

U prometnoj nesreći poginuo je 56-godišnji vozao Renaulta. Liječnička pomoć 54-godišnjem vozaču Saaba i 50-godišnjakinji pružena je u Općoj bolnici Zabok, gdje je utvrđeno da je 54-godišnjak teško ozlijeđen, dok je suvozačica zadobila lakše ozljede, rekli su iz policije.

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare