Pijana vozačica zabila se u raspelo pored ceste: Mora platiti gotovo 1600 eura kazne i ne smije voziti tri mjeseca

Foto: Policisksa uprava međimurska

Pijana vozačica (33) koja je imala 2,38 promila alkohola prebrzo je vozila i zabila se u raspelo pored ceste. Nesreća se dogodila u petak u večernjim satima u Međimurju na prometnici između Macinca i Gornjeg Hrašćana. U nesreći srećom nitko nije ozlijeđene, nastala je samo materijalna šteta na automobilu i raspelu koje je uništeno.

– Vozačica rođena 1990. godine upravljala je osobnim automobilom, čakovečke registarske oznake, pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 2,38 prmila, kolnikom županijske ceste. Brzinu kretanja vozila nije prilagodila osobinama ceste (raskrižje) i noćnoj vidljivosti.

Dolaskom do raskrižja s kolnikom državne ceste, izletjela je automobilom izvan kolnika, gdje je prednjim bočnim dijelom automobila udarila u betonsko raspelo. Uslijed siline udara došlo je do zanošenja automobila te izlijetanja na zemljanu površinu. Vozačica je uhićena i privedena u policijsku postaju – izvijestila je policija.

Nakon triježnjenja, 33-godišnjakinja je odvedena na prekršajni sud. Zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama vozačica je kažnjena novčanom kaznom u iznosu od 1.580 eura te joj je izrečena zabrana upravljanja motornim vozilima B kategorije u trajanju od tri mjeseca.

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare