Upoznajte velikogoričke umjetnike na druženju koje organizira Štoos teatar i Galerija Galežnica

štoos teatar

 Štoos teatar i Galerija Galženica organiziraju zanimljivo druženje s velikogoričkim umjetnicima. Pozivaju na umjetničko predvečernje, na čašicu razgovora, red poezije i proze, na malo glazbe i prepoznavanja u utorak, 19. prosinca s početkom u 18 sati u foajeu galerije Galženica.

– Okitit ćemo se poezijom, na grane staviti stihove umjesto kuglica, obući najsvečanije ruho protkano mislima i gestama, pogledima i tišinom, razgovorima i asocijacijama… Kucat ćemo se emocijama, darivati ljubav, primati radost.

Sudjeluju članovi Štoos teatra iz Velike Gorice: Luka Kuzmanović, Ana Katulić i Mirel Huskić, uz goste, glazbenike, pjesnike Sinišu Beloševića, Jasminku Podlejan i Vesnu Kovačić – najavili su organizatori. Možete ih pdoržati donacijom od jednog eura.

Štoos teatar osnovan je na inicijativu velikogoričkih glumaca Ane Katulić, Mirela Huskića i Luke Kuzmanovića kao prvi nezavisni teatar Velike Gorice s ciljem pripremanja i izvođenja glazbeno-scenskih djela, kazališnih predstava i recitala, s posebnim naglaskom na kazališnim tekstovima, literaturi i tematici Turopolja i Grada Velike Gorice.

Posebnu pažnju posvećuje povijesti, nasljeđu, baštini Turopolja, bilo kroz suvremena umjetnička djela ili klasične kazališne predstave, aktivnosti, radionice i performanse za djecu, mlade, odrasle ili osobe starije životne dobi, a u svojem djelovanju otvara mjesto za rad s osobama različitih psihofizičkih mogućnosti kao i udrugama, organizacijama i pojedincima s područja Velike Gorice.

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare