Čitateljica Gorice.info poslala nam je zanimljivu fotografiju: Je li ovo najslasniji balkon u Velikoj Gorici?

snimila čitateljica
Ukusni ukras na jednom goričkom balkonu / Foto: Čitateljica Gorice.info

Svašta se može vidjeti dok šećete Velikom Goricom. Većinom su to nove stambene zgrade koje u našem gradu doslovce niču kao glive poslije kiše, ali u šetnji se mogu razgledati izlozi, štandovi na adventskom sajmu kod Muzeja Turopolja… No, čitateljica Gorice.info je šećući Ulicom Matije Slatinskog pogledala u vis i imala što vidjeti…

Na jednom od balkona u toj ulici lijepo su, umjesto rublja, na užetu obješene kobasice, a i još poneki komad mesa na sušenju. Iz daljine se čini da se na balkonu “smješka” i pokoji kulen i budžola. Uglavnom, ovih blagdanskih dana vlasnik tih suhomesnatih delicija sigurno neće morati razbijati glavu što će staviti na stol. Balkonske domaće delicije u središtu Velike Gorice sigurno će oduševiti sve one koji će ih imati prilike kušati.

Foto: Čitateljica Gorice.info

Iako ima i onih koji će ovu izložbu suhomesnatih proizvoda na balkonu kritizirati kao neumjesnu za zgradu u gradu, ima i onih drugih koji se pitaju je li ovo stvarno najslasniji velikogorički balkon. Oni koji dvoje mogu još jednom pogledati što je snimila čitateljica Gorice.info.

A domaće suhomesnate delicije su često na meti kradljivaca. Tako je neki dan iz vikendice na obliženjem Krušaku netko odnio dva pršuta i neke alate. Ipak čini se da je vlasnik ovih kobasica u Ulici Matije Slatinskog puno sigurniji budući se one suše na šestom ili sedmom katu, dok su pršuti na Krušaku bili na puno dostupnijem mjestu – u podrumu.

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare