Projekt „Mladi u zajednici“ odlično napreduje: U Edukativni centar u Čiču stigla nova oprema

mladi u zajednici
Foto: Promo

U Turističko-edukativni centar Novo Čiče stigla je nova oprema zahvaljujući projektu „Mladi u zajednici“. Postavljeni su novi stolovi, stolci, televizija, projektor, printer, sve ono što je potrebno za provođenje različitih projekata.

Projekt KUD-a Čiče Novo Čiče „Mladi u zajednici“ odlično napreduje. Dosad su provedene brojne aktivnosti s mladima iz mjesta, poput radionica o volontiranju i pisanju projekata. No mladi korisnici su da imaju vlastiti prostor u kojem mogu provoditi svoje ideje, pisati nove projekte te održavati radionice i predavanja. Stoga je na red stiglo opremanje i uređenje centra, izvijestili su iz KUD-a Čiče.

mladi u zajednici

U suradnji s voditeljem Stipom Duvnjakom i uz pomoć članova KUD-a prostor Turističko-edukativnog centra Novo Čiče sada je opremljen najnovijom opremom.

Grad Velika Gorica tijekom ove godine uložio je više od 130.000 eura u građevinske radove kako bi nekadašnji učiteljski stanovi dobili novu svrhu. Mladi su ranije ispred centra postavili i tematsku klupu za fotografiranje te prigodno blagdanski uredili vanjski prostor.

mladi u zajednici

Mladi Novog Čiča, ali i mladi Velike Gorice i drugih mjesta sada imaju adekvatan prostor koji će se moći koristiti za razne namjene. Stipo Duvnjak, voditelj projekta, poručuje kako ovaj prostor nije rezerviran samo za njih, već da se nadaju uključenju i drugih mladih.

– Ovo je prostor za sve mlade iz okolice i Grada Velike Gorice i željeli bismo da ga koriste. Otvoreni smo za suradnje ako mladi za time imaju potrebe, samo se trebaju javiti i rado ćemo im ustupiti prostor kako bi pomagali u stvaranju novih, mladih lidera u našoj zajednici – poručio je Duvnjak.

Projekt „Mladi u zajednici“ financira Zagrebačka županija. Cilj je uključiti još veći broj mladih iz lokalne zajednice s kojima bi se provodile razne edukacije i aktivnosti. Projekt ima veliki značaj za lokalnu zajednicu, posebice za mlade, ističu iz KUD-a Čiče.

U planu imaju brojne aktivnosti koje bi se provodile kroz projekt „Mladi u zajednici“ kao što su Mladi lider, Sajam informiranja mladih, Kako osmisliti i napisati projekt, Volontiram ja, Mladi u očuvanju kulturne baštine, Kako napisati medijsko priopćenje, Razvoj poduzetničkih vještina mladih i Posjet Centru za mlade Daruvar.

Aktivnosti projekta „Mladi u zajednici“ možete preko društvenih mreža. Svi zainteresirani za sudjelovanje u edukaciji „Mladi u zajednici“ mogu se javiti na broj mobitela. +385 99 684 9489.

mladi u zajednici

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare