Gdje obaviti zadnju kupovinu u ovoj godini? Požurite ako vam nešto nedostaje jer na Novu godinu trgovine u Velikoj Gorici ne rade

zatvora
Foto: Gorica.info

Gdje u Velikoj Gorici obaviti zadnju kupovinu u ovoj godini? Pitanje je to koje postavlja dio naših sugrađana koji još uvijek nemaju sve potrebno za slavlje, ali i za prvi dan nove 2024. godine. Naime, sutra, 1. siječnja, trgovine neće raditi.

No, niti danas u Velikoj Gorici neće raditi trgovine Lidla i KTC-a, a vrata kupcima otvorit će u utorak,, 2. siječnja 2024.

Intersparovi supermarketi u Ulici Matice hrvatske i na goričkoj tržnici danas rade od 8 do 14 sati. Sparov hipermarket u Rakarskoj ulici otvoren je od 8 do 17 sati. U ponedjeljak te trgovine neće raditi.

Kaufland u našem gradu danas je otvoren od 7 do 18 sati, a na Novu godinu bit će zatvoren.

Plodine će raditi od 7 do 18 sati, a u novoj 2024. godini prvi puta se otvaraju u utorak.

Zadnju kupovinu ove godine danas možete obaviti i u tri od četiri trgovine Studenca na području Velike Gorice. Otvorene će biti trgovine na Trgu Stjepana Radića, Trgu kralja Tomislava i u Ulici A. K. Miošića, dok će trgovina u Rakarju biti zatvorena.

Danas će raditi trgovine u Avenue Mallu i Supernovi u Buzinu. Arena Centar danas će biti zatvoren, a sutra veliki šoping centri neće raditi.

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare