HNK Gorica krenula u 2024. godinu: Na okupu 30 igrača, u subotu prva pripremna utakmica – u Veliku Goricu stiže Rudeš

gorica pripreme igrača
U 2024. godinu HNK Gorica ušla je s 30 igrača / Foto: HNK Gorica

U novu 2024. godinu HNK Gorica ušla je prvim treningom u srijedu na Gradskom stadionu. Dinko Jeličić raspolaže s 30 igrača.

Na prvom treningu okupili su se: Mateo Leš, Ante Matej Jurić, Mario Matković, Valentino Majstorović, Jan Paolo Debijađi, Lenny Ilečić, Matej Vidić, Luka Kapulica, Ino Vuko, Luka Brlek, Matar Sagna, Arona Fall, Zvonimir Josić, Josip Mitrović, Đuro Giulio Đekić, Lovro Nezirović, Božidar Radošević, Ivan Banić, Dino Štiglec, Mario Maloča, Tim Matavž, Nikola Vujnović, Momčilo Raspopović, Alexander Munksgaard, Sven Blummel, Jurica Pršir, Krešimir Krizmanić, Patrik Jug, Vinko Skrbin te Merveil Ndockyt koji nastavlja proces oporavka.

Na svoj zahtjev redove goričkog prvoligaša napustio je Martin Šroler. Zimski prijelazni rok počinje 18. siječnja i traje do 15. veljače, a i Gorica će pokušati u tom periodu naći poneko pojačanje.

– U fokusu su nam pozicije u napadačkom dijelu momčadi, krilni napadač, možda i još jedan ofenzivni vezni za rotaciju, da tu imamo više opcija, da se ne događaju situacije kao u posljednjoj utakmici jeseni, kad su nam napale ozljede i kartoni – kazao je sportski direkor Gorice Mario Brkljača u razgovoru za City portal.

Jasno je da će, bude li dobrih prilika, Gorica i prodavati. Čini se da najveći potencijal za to imaju Jurica Pršir i Krešimir Krizmanić.

Već u subotu Gorica igra utakmicu s Rudešom (u 12 sati u Velikoj Gorici), a od sljedeće srijede pripreme turopoljskih prvoligaških igrača nastavljaju se u Medulinu.

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare