Mislav Šepić je pobjednik sedme sezone „Života na vagi“: Osvojio je 20.000 eura

pobjednik,
Foto: RTL

Velikogoričan Mislav Šepić pobjednik je sedme sezone „Života na vagi“. Za nagradu od 20.000 eura u finalu se borilo pet kandidata – Mislav Vlašić, Silvija Temšić, Goran Bartulović, Mislav Šepić i Nina Bandić.

Postoci izgubljene tjelesne mase petero finalista su iznad 40 posto. Mislav Vlašić je osvojio peto mjesto s 41,6 posto izgubljene tjelesne mase. – U nekim sezonama bi bio pobjednik, ali ovdje je konkurencija itekako bila ljuta i opaka – rekla je voditeljica Marijana Batinić.

Foto: RTL

S 44 posto izgubljene tjelesne mase na četvrtom mjestu je Silvija Temšić.

S 45,7 posto izgubljene tjelesne mase na trećem mjestu je Nina Bandić.

Superfinalisti su Goran i Mislav Šepić, a razlika u njihovoj tjelesnoj masi je samo 0,2 posto. Goran je drugi s 45,9 posto dok je Šepić pobijedio s 46,1 izgubljene tjelesne mase.

Foto: RTL

Šepić je na prvom vaganju imao je 171 kilogram, izgubio je 78,8 kilograma, što je 46,1% tjelesne mase.

– Znam da će moje skidanje kilograma biti cjeloživotna borba i znam da će biti teško, ali sam naučio kad sam prvi put pogriješio i vratio izgubljene kilograme. Ja sam čovjek koji uči na greškama – istaknuo je Šepić.

U showu se natjecala i Velikogoričanka Marsela Karamtić (28) koja je prva ispala, nastavila je vježbati vani i potom se opet vratila u show.

Marsela je na prvom vaganju imala 173,9 kilograma, a nakon pet mjeseci izgubila je 46,6 kilograma, što je 26,8% tjelesne mase.

Podsjetimo, prije četiri godine pobjednik je bio također Velikogoričan Robert Baković Roko.

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare