Velikogoričan Mislav Šepić u finalu „Života na vagi“: Izgubio je više od 46 posto tjelesne mase

mislav
Foto: RTL

Finale sedme sezone showa “Život na vagi“ i natjecanje za glavnu nagradu od 20.000 eura izborio je Velikogoričan Mislav Šepić. Četiri najbolja rezultata ukupnog postotka izgubljene tjelesne mase ostvarili su osim Mislava, Nina Bandić, Silvija Temšić i Goran Bartulović.

Mislav Šepić kaže da je njegov put u showu bio trnovit i da je u početku pomišljao i o odustajanju, no stekao je još više samopouzdanja i sada se zna izboriti za sebe. Jedva čeka zagrliti suprugu.

– Edo mi je jako puno značio u ovom procesu, bez njega ovo ne bi bilo moguće – rekao je Šepić, a ostali su komentirali kako je uvijek bio tu za njih.

šepić
Foto: RTL

Prošli put imao je 127,4 kilograma, sad je izgubio 3,7 kilograma, što je 2,9% tjelesne mase. U show je došao sa 171 kilogramom, izgubio je 47,3 kilograma, što je 27,7% tjelesne mase.

– Stigao je dan za koji smo radili cijelu sezonu, svih 99 dana bilo je usmjereno na ovo posljednje vaganje, kada ćemo odlučiti tko su naši finalisti u sedmoj sezoni „Života na vagi“ – najavili su treneri.

Finalnu emisiju možete pogledati večeras od 20.15 na RTL-u.

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare