Krenule prijave za 115. Turopoljski fašnik: Čeka nas „luda veljača“, fašničko veselje, a najbolje maske i bogate nagrade

fašnik
Foto: Gorica.info

Veljaču će i ove godine obilježiti maske i fašnik. Prijave za 115. Turopoljski fašnik su upravo počele. Iz Turističke zajednice pozivaju da počnete s izradom maski i prijavite se na fašnik.

– Čujte i počujte! Veliki i mali, debeli i mršavi, vi koji volite krafne i vi s bujnom maštom. Tražimo upravo vas! Pred vratima je 115. Turopoljski fašnik, za koji su prijave već počele.

fašnik

Pravila su vrlo jednostavna. Popunite prijavnicu i pošaljite na e mail tzvg@tzvg.hr ili faxom na broj 01 3458 462 i možete početi s izradom kostima i fašničkih alegorijskih kola. I ove godine vas čekaju bogate nagrade, ali što je još važnije – odlična zabava – poručuju iz Turističke zajednice.

Velika povorka maškara gradom će prodefilirati 10. veljače, a Mali fašnik održat će se 2. veljače. Prijavite svoje fašničke grupe, klince, vrtiće i škole, pozovite susjede i još jednom se uvjerite zašto je veljača u Velikoj Gorici najluđi mjesec u godini.

fašnik
Foto: Gorica.info

Prijave za Mali fašnik primaju se do 29. siječnja, a za veliku fašničku povorku do 2. veljače.

Kako je bilo na prošlogodišnjem Turopoljskom fašniku možete pogledati ovdje.

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare