Još jedna neradna nedjelja pred kupcima i trgovcima: Većina trgovina je zatvorena, evo koje danas ipak rade u Velikoj Gorici i okolici

ponedjeljak
Foto: Pixabay

Neradna nedjelja je opet pred nama. Svi oni koji nisu na vrijeme nabavili sve potrebno za današnji dan, morat će se malo više potruditi budući većina trgovina ne radi. Tako je u Velikoj Gorici, ali i u Zagrebu.

Koliko problema stvara zakonska zabrana koja je na snazi od 1. srpnja prošle godine bilo je vidljivo prošle nedjelje kada su rijetke otvorene trgovine u Zagrebu i okolici doslovno bile opustošene.

Trgovine KTC-a ne rade na blagdane, praznike i nedjeljama, pa su danas vrata njihove trgovine u Velikoj Gorici zatvorena.

Niti jedna od dvije Lidlove trgovine u Velikoj Gorici danas ne radi. Otvorene su tri njihove trgovine u Zagrebu, a zanima li vas gdje se one točno nalaze pogledajte OVDJE.

I za Kaufland u našem gradu danas je prava neradna nedjelja. Za kupovinu i u tom hipermarketu trebat ćete pričekati ponedjeljak.

Eurospin u Velikoj Gorici danas radi. Kupnju u toj trgovini možete danas obaviti od 7 do 20 sati.

Niti jedna trgovina Spara u Velikoj Gorici danas nije otvorena. Dakle, ne rade ni marketi u Ulici Matice hrvatske i u Tržnom centru, niti hipermarket u Rakarskoj ulici, ali kupovati ne možete ni u njihovu hipermarketu u Supernovi u Buzinu.

Trgovine Konzuma danas su također većinom zatvorene. U Velikoj Gorici radi ona u Robnoj kući, kao i Konzum u Novom Čiču. Njihovo radno vrijeme je od 8 do 13 sati. Od 7 do 12 sati otvoren je Konzum u Maloj Buni.

Od četiri goričke trgovine Studenca danas je otvorena samo jedna. Radi se o trgovini na Trgu Stjepana Radića koja radi od 8 do 18 sati.

Gorički supermarket Plodina danas također ne radi.

Trgovine u Arena centru ne rade, isto je i u Avenue Mallu i Supernovi u Buzinu. I za njih je prava neradna nedjelja.

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare