FOTOGALERIJA Velika fašnička povorka nasmijala i zabavila goričku publiku. Program se nastavlja u Parku F. Tuđmana

fašnička povorka
Foto: Gorica.info

Velika fašnička povorka prošla je u subotu popodne središtem Velike Gorice. Publici i žiriju predstavilo se 19 skupina, a među njima su bile i dvije skupine iz inozemstva, jedna slovenska, a druga bugarska.

Povorka je krenula iz Školske ulice pored Tržnog centra kroz Zagrebačku, a kod hotela Bijela ruža svaka skupina izvela je kratki program. Sve je vodio komičar Mario Petreković uz pomoć Princa Fašnika i Princeze.

Prva se predstavila skupina iz Plesnog kluba Barbara, nakon njih slijedio je Puhački orkestar DVD-a Velika Gorica a onda Cheerleading klub Vegasice. Društvo žena Novo Čiče donijelo je dašak proljeća s temom „Čički suncokreti“. Afričko pleme Hula-Hula odnosno Grupa Velika Gorica na fašnik je stiglo ponovno nakon 25 godina. KUD Ščitarjevo predstavio je „Selske zgode i nezgode“, a publiku je rasplesao KUD Slavuj koji je izveo „Đelem, Đelem“. Skupina VG Dame predstavile su se temom Barbie, a KUD Gradići aktualizirao je temu rada dostavljača hrane i stranih radnika.

Aktualna tema uvođenja vojnog roka poslužila je KUD-u Velika Mlaka da ispita tko želi u vojsku dok se KUD Vrhovje predstavio s temom Svadba. DVD Vrbovo podsjetilo je kako se nekada išlo na Petek na Gorice, a FA Turopolje prikazo je Svate. Skupina Zorro osvetnika stigla je iz KUD-a Rodna gruda.

Udruga Vukovina u srcu pred goričku publiku dovela je sirene s Vukovinskog jezera i ribiče, a gorički gimnazijalci za temu su odabrali održivi razvoj.

Sve njih publika je nagradila velikim pljeskom, a žiri će večeras objaviti tko kući nosi zlatni, srebreni i brončani kranfnoled.

Program se nastavalja u velikom fašničkom šatoru gdje će nakon što Princ Fašnik zbog lošeg vladanja završi na lomači, sve zabavljati grupe Viking i Turbo X. Vrhunac karnevalske zabave očekuje nas u 19:30 sati kada nastupa Indira Forza koja će izvesti svoje najpoznatije hitove.

Veliku fotogaleriju donosimo na Favebooku.


fašnička povorka

 fašnička povorka

fašnička povorka

fašnička povorka

fašnička povorka

 

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare