Tjedna prognoza vremena: Bit će nešto hladnije nego proteklih dana, tjedan počinje kišovito, a kiša bi nam mogla obilježiti i početak vikenda

nevrijeme
Foto: Pixabay

Tjedna prognoza vremena, temeljena na podacima Državnog hidrometeorološkog zavoda, pokazuje da nas čeka nešto hladnije vrijeme nego proteklih dana, ali ne radi se o onim zimskim temperaturama ispod ništice ili o zaleđenim vjetrobranskim staklima koje treba ujutro strugati…

Prognoza DHMZ-a za šire zagrebačko i velikogoričko područje za ponedjeljak:

Promjenljivo, ujutro i pretežno oblačno. Povremena kiša uglavnom ujutro te ponovno navečer. Vjetar većinom slab, ujutro i umjeren sjeveroistočni. Jutarnja temperatura zraka od 6 do 8, a najviša dnevna između 11 i 13° C.

Utorak bi trebalo obilježiti suho vrijeme, a sredinom dana bit će i sunčanih razdoblja. Temperature zraka slične kao i u ponedjeljak.

Noć na srijedu trebala bi biti hladnija od prethodnih, a pred jutro temperatura zraka bit će tek nešto viša od ništice, najviše dva stupnja Celzijevih. Dan će biti vedar, temperatura će doseći i 10° C, a popodne će se naoblačiti.

Četvrtak će biti oblačan, popodne je moguća i kiša na našem području. Temperatura zraka neće prijeći devet ili deset stupnjeva.

Petak će biti oblačan, ali s dosta sunčanih razdoblja. Kiše ne bi trebalo biti, a najviša dnevna temperatura bit će 11 stupnjeva.

A noć na subotu mogla bi biti kišovita. Temperatura tijekom dana kretat će se od 6 do 8 stupnjeva.

Nedjelja ujutro bit će hladna, temperatura zraka bit će dva stupnja, no dan će biti vedar i ugodan s temeperaturom do 11 stupnjeva.

 

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare