Odlična vijest za zaposlene u poznatom drogerijskom lancu: Radnicima digli plaću, povećali i naknade za djecu

dm
Foto: dm

Najpoželjniji poslodavac u Hrvatskoj povećao je opet plaće djelatnicima. Za više od 2060 djelatnika dm je od 1. siječnja povećao bruto plaće za devet posto, što je povećanje veće od stope inflacije. Najavili su i da će u subvencioniranje prehrane za djelatnike u prodavaonicama ove godine uložiti do 1200 eura po djelatniku.

Prema podacima koje je dm objavio u listopadu prošle godine, prosječna neto plaća zaposlenih u prodavaonicama iznosila je 1672.32 eura, što je 12 posto više nego 2022.

– Naše kolegice i kolege svojim zalaganjem i predanošću omogućili su dm-u da i u protekloj poslovnoj godini ostvari iznimne rezultate te zadrži vodeću poziciju na tržištu i, što je još važnije, da zadrži povjerenje kupaca. Svjesni doprinosa koji svaki djelatnik ugrađuje u uspjeh naše tvrtke želimo im zahvaliti i pokazati da prepoznajemo ulogu svakoga od njih u uspjehu dm-a – izjavila je Ana Fostač-Krilčić, prokuristica i voditeljica resora Ljudskih resursa te prodajne regije u dm-u.

Iz dma-a navode da su povećali naknadu za svako novorođeno ili posvojeno dijete djelatnika koja sada iznosi 1400 eura. Također jednom godišnje osiguravaju dar za djecu djelatnika do 15 godina u iznosu od 140 eura, a svim roditeljima prvašića osiguravaju slobodan i plaćeni dan na prvi dan škole.

– Dva puta godišnje dm djelatnike nagrađuje stimulacijom u visini prosječne mjesečne bruto plaće svakog pojedinog djelatnika, a uz dobra primanja i radne uvjete, djelatnicima omogućuje dodatnu edukaciju, slobodan dan za volontiranje, ali i brojne druge benefite. Među njima su i dodatno zdravstveno osiguranje, jubilarne nagrade te rođendanske darovne kartice u iznosu od 79.63 eura. Uz subvencioniranu prehranu, dm svim djelatnicima osigurava i besplatno voće. Također, od ove godine dm je uvećao i satnicu za studente – izvijestili su iz dm-a.

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare