Velika Gorica domaćin državnom turniru mažoretkinja i pom pon timova: Stiže više od 700 natjecateljica

Iz cijele Hrvatske u Veliku Goricu u subotu stižu mažoretkinje koje će se natjecati na 41. Državnom turniru Saveza mažoretkinja i pom pon timova.

Posjetitelje očekuje izuzetno atraktivan program u brojnim kategorijama sa štapom, pom ponima, zastavama i mace.

– U naš grad stižu 23 tima s oko 700 sudionika koji će izvesti 325 koreografija, koje će ocjenjivati osam međunarodnih i nacionalnih sudaca – rekla nam je Željka Banović, predsjednica Saveza mažoretkinja i pom pon timova Hrvatske

Velikogoričke mažoretkinje, aktualne europske i svjetske prvakinje 2023., kao domaćini turnira, sudjeluju u svim dobnim uzrastima sa 17 koreografija.

turniru

Ovo je kvalifikacijski turnir za MWF/Europsko i Svjetsko prvenstvo u solo, duo-trio i mini formacijama u uzrastima kadeta, juniora i seniora.

Još jedan kvalifikacijski turnir u velikim formacijama očekuje sve članove SMPTH-a u Zadru, gdje će se održati 42. Državni turnir na kojemu će i Velikogoričke mažoretkinje sudjelovati s brojnim koreografijama.

Cjelodnevni program u dvorani goričke Srednje škole počinje u 9 sati i potrajat će sve do 21.30 kada će se najbolje plasiranim timovima, podijeliti diplome, medalje i pehari. Ulaz je za sve besplatan.

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare