Gradonačelnik Krešimir Ačkar sa suradnicima obišao Vukovinu, Staro Čiče i Ribnicu: “Sve nepravilnosti na aglomeraciji bit će uklonjene”

vukovinu

Gradonačelnik Krešimir Ačkar sa suradnicima obišao je u utorak prigradska naselja Vukovinu, Staro Čiče i Ribnicu.

U Vukovini su u tijeku radovi na uređenju društvenog doma koji će biti kompletno uređen. Za sanaciju šteta nastalih u potresu, postavljanje nove rasvjete i uređenju kuhinje bit će utrošeno nešto više od 37.000 eura.

Gradonačelnik je najavio kako će osim ovog doma biti uređeno još nekoliko društvenih domova na našem području. Društveni domovi izuzetno su važni za rad udruga koje dobivaju prostor za okupljanja i provođenje različitih programa, istaknuo je gradonačelnik.

U Starom Čiču asfaltiran je odvojak Ulice Seljine brigade, a kao prioritet gradonačelnik je najavio i izgradnju nogostupa kroz cijelu ulicu.

– U ovoj godini pripremit ćemo projektnu i građevinsku dokumentacija gotova kako bi sljedeće godine mogli krenuti s izgradnjom nogostupa, što će povećati sigurnost pješaka i povezati Staro i Novo Čiče – kazao je gradonačelnik Ačkar.

Gradonačelnik je komentirao i nezadovoljstvo mještana radovima koji su izvedeni kroz aglomeraciju. Priznao je kako radovi nisu dobro odrađeni i izrazio žaljenje. Istaknuo je da ništa neće biti preuzeto dok se sve nepravilnosti ne uklone i riješe.

– Ispričavamo se građanima, nepravilnosti se moraju otkloniti, ovakvo stanje neće ostati, Imamo garancije koje možemo aktivirati – rekao je Ačkar.

U Ribnici je gradonačelnik obišao obnovljenu kapelicu koja je bila u dosta lošem stanju.

Posao je odradila domaća tvrtka Jozinović fasade iz Novog Čiča, a sve je koštalo 40.300 eura. Župnik Marijan Prepeljanić kazao je da će kapelica biti blagoslovljena na Uskrsni ponedjeljak.

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare