Ako pišete i volite poeziju: Prijavite se na natječaj Gradske knjižnice i predstavite svoje stihove

poeziju
Foto: Katarina Drvodelić

Gradska knjižnica Velika Gorica i ove godine u suradnji s Katarinom Drvodelić organizira Natječaj u pisanju poezije i Večer poezije. Na natječaj se mogu prijaviti svi koji pišu poeziju, bez obzira jeste li amateri ili već etablirani pjesnici. Uvjet je da je djelo u formi poezije te da do sada nije nigdje objavljeno. Prijaviti se mogu osobe svih rodova, spolova i generacija (starije od 13 godina), a tema je slobodna.

– Znamo da volite pisati i sigurno imate mnogo odličnih radova, no prijavitelje ipak molimo da pošalju samo jedan rad kako bismo omogućili pravednu procjenu svih pristiglih pjesama – kažu organizatori. Autori trebaju biti spremni pročitati svoja djela pred publikom na Večeri poezije.

poeziju

Tročlani žiri će pažljivo pregledati sve pristigle radove i odabrati tri najbolje pjesme koje će biti nagrađene. Nagrade će biti dodijeljene na večeri poezije koja će se održati 20. ožujka u Gradskoj knjižnici.

Osim nagrađenih radova, imat ćete priliku čuti i ostale pjesme koje su sudjelovale na natječaju. Dakle, čak i ako niste osvojili nagradu, moći ćete podijeliti svoju poeziju s publikom uz ostatak zanimljivog programa koji će se održati tijekom večeri.

Rok za slanje radova je 15. ožujka, a šalju se na mail natjecajpoezijagkvg@gmail.com.

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare